NA 057

DIN-Normenausschuss Lebensmittel und landwirtschaftliche Produkte (NAL)

Liste durchsuchen

Projekte von NA 057

Anzahl: 365

ISO/AWI 18722-1 2024-12-04 Tobacco heating systems - Determination of aerosol collected mass and nicotine in the aerosol - Part 1: Electrically heated tobacco products (eHTPs) Mehr  Kontakt zu DIN 
ISO/AWI 18722-2 2024-12-04 Tobacco heating systems - Determination of aerosol collected mass and nicotine in the aerosol - Part 2: Aerosol heated tobacco products (aHTPs) Mehr  Kontakt zu DIN 
ISO/AWI TS 20008 2024-12-02 Quantification, measurement, monitoring and reporting methods for food loss and waste Mehr  Kontakt zu DIN 
ISO/AWI 20020 2024-12-02 Requirements for bodies providing audit and certification of food loss/waste management systems Mehr  Kontakt zu DIN 
DIN EN ISO 21294 rev 2024-11-28 Ölsamen - Manuell oder automatisch diskontinuierliche Probenahme Mehr  Kontakt zu DIN 
ISO/CD 21294 2024-11-18 Ölsamen - Manuell oder automatisch diskontinuierliche Probenahme Mehr  Kontakt zu DIN 
ISO/AWI 6078 2024-11-13 Schwarzer Tee — Begriffe Mehr  Kontakt zu DIN 
ISO/AWI 25261 2024-11-08 Zitronengras (Cymbopogon citratus L.), ganz und gemahlen - Spezifikation Mehr  Kontakt zu DIN 
ISO/AWI 25350 2024-11-08 Meat, fish and their products - Determination of Sorbic acid content - High performance liquid chromatography method Mehr  Kontakt zu DIN 
ISO/AWI 25367 2024-11-08 Determination of Relative Molar Sensitivity for quantification of organic compounds in foods based on 1H qNMR - General requirements Mehr  Kontakt zu DIN