NA 057

DIN Standards Committee Food and Agricultural Products

Search list

Projects of NA 057

Number: 380

DIN 10121 2021-10-15 Detection of Salmonella in foodstuffs with enzyme linked fluorescent immuno-assay More  Comment 
ISO/AWI 20966 2021-10-14 Automatic milking installations - Requirements and testing More  Comment 
ISO/AWI 9322 2021-10-12 Material used for producing wrappings for cigarette filters, cigarettes and other tobacco products - Determination of acetate and citrate - Method using ion chromatographic analysis More  Comment 
DIN EN ISO 4973 2021-10-11 Kosmetische Mittel - Mikrobiologie - Qualitätskontrolle von Nährböden, die in den Normen für die kosmetische Mikrobiologie beschrieben sind More  Comment 
DIN EN 13654-2 rev 2021-10-04 Bodenverbesserungsmittel und Kultursubstrate - Bestimmung von Stickstoff - Teil 2: Verfahren nach Dumas More  Comment 
DIN EN 13038 rev 2021-10-04 Bodenverbesserungsmittel und Kultursubstrate - Bestimmung der elektrischen Leitfähigkeit More  Comment 
DIN EN 13037 rev 2021-10-04 Bodenverbesserungsmittel und Kultursubstrate - Bestimmung des pH-Wertes More  Comment 
DIN EN ISO 12872 rev 2021-09-28 Olivenöle und Oliventresteröle - Bestimmung des Gehalts an 2-Glycerylmonopalmitat More  Comment 
ISO/AWI 211 2021-09-22 Essential oils - General rules for labelling and marking of containers More  Comment 
ISO/AWI 210 2021-09-22 Essential oils - General rules for packaging, conditioning and storage More  Comment 

TOP