NA 057

DIN Standards Committee Food and Agricultural Products

Draft standard [Withdrawn]

DIN EN ISO 6888-1/A2
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 1: Technique using Baird-Parker agar medium - Amendment 2: Inclusion of an alternative confirmation procedure (ISO 6888-1:1999/DAM 2:2017); German and English version EN ISO 6888-1:1999/prA2:2017

Title (German)

Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren für die Zählung von koagulase-positiven Staphylokokken (Staphylococcus aureus und andere Spezies) - Teil 1: Verfahren mit Baird-Parker-Agar - Änderung 2: Einbeziehung eines alternativen Bestätigungsverfahrens (ISO 6888-1:1999/DAM 2:2017); Deutsche und Englische Fassung EN ISO 6888-1:1999/prA2:2017

Responsible national committee

NA 057-01-06 AA - Microbiology of the food chain  

Responsible european committee

CEN/TC 463 - Microbiology of the food chain  

Responsible international committee

ISO/TC 34/SC 9/WG 13 - Coagulase positive staphylococci  

Edition 2017-04
Original language German , English
Price from 49.20 €
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