NA 057
DIN Standards Committee Food and Agricultural Products
DIN EN ISO 661 [Withdrawn] referenced in following documents:
| Document number | Edition | Title |
|---|---|---|
| BVL L 13.00-11 | 2000-07 | Untersuchung von Lebensmitteln - Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Gehaltes an Kupfer, Eisen und Nickel (Übernahme der gleichnamigen Norm DIN EN ISO 8294, Ausgabe Juni 1999) More |
| BVL L 13.00-14 | 2004-07 | Animal and vegetable fats and oils - Determination of residual technical hexane content More |
| BVL L 13.00-17 | 2003-12 | Untersuchung von Lebensmitteln - Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung der Alkalität (Übernahme der gleichnamigen Deutschen Norm DIN EN ISO 10539, Ausgabe Juli 2002) More |
| BVL L 13.00-19 | 2004-12 | Untersuchung von Lebensmitteln - Bestimmung der unverseifbaren Bestandteile in pflanzlichen und tierischen Fetten und Ölen - Verfahren mit Hexan-Extraktion (Übernahme der gleichlautenden Norm DIN EN ISO 18609, Ausgabe März 2002) More |
| BVL L 13.00-20 | 2004-12 | Untersuchung von Lebensmitteln - Bestimmung der unverseifbaren Bestandteile in pflanzlichen und tierischen Fetten und Ölen - Verfahren mit Diethylether-Extraktion (Übernahme der gleichlautenden Norm DIN EN ISO 3596, Ausgabe März 2002) More |
| DIN EN ISO 10539 | 2002-07 | Animal and vegetable fats and oils - Determination of alkalinity (ISO 10539:2002); German version EN ISO 10539:2002 More |
| DIN EN ISO 15301 | 2002-01 | Animal and vegetable fats and oils - Determination of sediment in crude fats and oils - Centrifuge method (ISO 15301:2001); German version EN ISO 15301:2001 More |
| DIN EN ISO 18609 | 2002-03 | Animal and vegetable fats and oils - Determination of unsaponifiable matter - Method using hexane extraction (ISO 18609:2000); German version EN ISO 18609:2001 More |
| DIN EN ISO 19219 | 2004-02 | Animal and vegetable fats and oils - Determination of visible foots in crude fats and oils (ISO 19219:2002); German version EN ISO 19219:2003 More |
| DIN EN ISO 3596 | 2002-03 | Animal and vegetable fats and oils - Determination of unsaponifiable matter - Method using diethyl ether extraction (ISO 3596:2000); German version EN ISO 3596:2001 More |