NA 057

DIN Standards Committee Food and Agricultural Products

DIN EN ISO 21569 [CURRENT] references following documents:

Document number Edition Title
ISO 21571 2005-02 Foodstuffs - Methods of analysis for the detection of genetically modified organisms and derived products - Nucleic acid extraction More 
ISO 24276 2006-02 Foodstuffs - Methods of analysis for the detection of genetically modified organisms and derived products - General requirements and definitions More 
BVL L 00.00-116 2007-12 Untersuchung von Lebensmitteln - Nachweis einer bestimmten, häufig in gentechnisch veränderten Organismen (GVO) verwendeten DNA-Sequenz aus Agrobacterium tumefaciens (T-nos) in Lebensmitteln - Screening-Verfahren More 
BVL L 00.00-124 2008-12 Untersuchung von Lebensmitteln - Nachweis einer bestimmten, häufig in gentechnisch veränderten Organismen (GVO) verwendeten DNA-Sequenz aus dem bar-Gen von Streptomyces hygroscopicus in Lebensmitteln - Screening-Verfahren More 
BVL L 00.00-125 2008-12 Untersuchung von Lebensmitteln - Nachweis der CTP2-CP4-EPSPS-Gensequenz zum Screening auf Bestandteile aus gentechnisch veränderten Organismen (GVO) in Lebensmitteln - Konstrukt-spezifisches Verfahren More 
BVL L 15.06-1 2008-12 Untersuchung von Lebensmitteln - Nachweis einer gentechnisch veränderten DNA-Sequenz in Reisprodukten - crylA(c)-T-nos konstruktspezifisches Verfahren More 
BVL L 29.00-9 2006-09 Untersuchung von Lebensmitteln - Qualitativer Nachweis modifizierter DNA-Sequenzen in Papaya-Ring-Spot-Virus-resistenter Papaya (Carica papaya) - Konstruktspezifisches Verfahren More 
DIN EN ISO 21571 2013-08 Foodstuffs - Methods of analysis for the detection of genetically modified organisms and derived products - Nucleic acid extraction (ISO 21571:2005 + Amd 1:2013); German version EN ISO 21571:2005 + A1:2013 More 
ISO 21570 2005-11 Foodstuffs - Methods of analysis for the detection of genetically modified organisms and derived products - Quantitative nucleic acid based methods More