NA 057

DIN Standards Committee Food and Agricultural Products

Standards [CURRENT]

DIN EN ISO 6887-5
Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products (ISO 6887-5:2020); German version EN ISO 6887-5:2020

Title (German)

Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 5: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von Milch und Milcherzeugnissen (ISO 6887-5:2020); Deutsche Fassung EN ISO 6887-5:2020

Document: references other documents

Document: referenced in other documents

Responsible national committee

NA 057-01-06 AA - Microbiology of the food chain  

Responsible european committee

CEN/TC 463 - Microbiology of the food chain  

Responsible international committee

ISO/TC 34/SC 9/WG 8 - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions  

Edition 2020-08
Original language German
Translation English
Price from 77.90 €
Table of contents

Contact

Haider Klenz

Am DIN-Platz, Burggrafenstr. 6
10787 Berlin

Tel.: +49 30 2601-2355
Fax: +49 30 2601-42355

Send message to contact