DIN Standards Committee Food and Agricultural Products
DIN EN ISO 6888-1/A1
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 1: Method using Baird-Parker agar medium - AMENDMENT 1: Corrections (ISO 6888-1:2021/DAM 1:2022); German and English version EN ISO 6888-1:2021/prA1:2022
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Horizontales Verfahren für die Zählung von koagulase-positiven Staphylokokken (Staphylococcus aureus und andere Spezies) - Teil 1: Verfahren mit Baird-Parker-Agar-Medium - ÄNDERUNG 1: Korrekturen (ISO 6888-1:2021/DAM 1:2022); Deutsche und Englische Fassung EN ISO 6888-1:2021/prA1:2022
Responsible national committee
NA 057-01-06 AA - Microbiology of the food chain
Responsible european committee
CEN/TC 463 - Microbiology of the food chain