NA 057

DIN Standards Committee Food and Agricultural Products

Draft standard [Withdrawn]

DIN EN 13697
Chemical disinfectants and antiseptics - Quantitative non-porous surface test for the evaluation of bactericidal and yeasticidal and/or fungicidal activity of chemical disinfectants used in food, industrial, domestic and institutional areas without mechanical action - Test method and requirements without mechanical action (phase 2, step 2); German and English version prEN 13697:2022

Title (German)

Chemische Desinfektionsmittel und Antiseptika - Quantitativer Oberflächen-Versuch zur Bestimmung der bakteriziden und levuroziden und/oder fungiziden Wirkung chemischer Desinfektionsmittel auf nicht porösen Oberflächen in den Bereichen Lebensmittel, Industrie, Haushalt und öffentliche Einrichtungen ohne mechanische Behandlung - Prüfverfahren und Anforderungen ohne mechanische Behandlung (Phase 2, Stufe 2); Deutsche und Englische Fassung prEN 13697:2022

Responsible national committee

NA 057-08-04 AA - Disinfectants for veterinary use and food area  

Responsible european committee

CEN/TC 216/WG 3 - Food hygiene and domestic and institutional use  

Edition 2022-10
Original language German , English
Price from 117.70 €
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