NA 057

DIN Standards Committee Food and Agricultural Products

Draft standard [Withdrawn]

DIN EN ISO 16654/A2
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection of Escherichia coli O157 - Amendment 2: Inclusion of performance testing of culture media and reagents (ISO 16654:2001/DAM 2:2022); German and English version EN ISO 16654:2001/prA2:2022

Title (German)

Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren für den Nachweis von Escherichia coli O157 - Änderung 2: Aufnahme der Leistungsprüfung von Nährmedien und Reagenzien (ISO 16654:2001/DAM 2:2022); Deutsche und Englische Fassung EN ISO 16654:2001/prA2:2022

Responsible national committee

NA 057-01-06 AA - Microbiology of the food chain  

Responsible european committee

CEN/TC 463 - Microbiology of the food chain  

Responsible international committee

ISO/TC 34/SC 9 - Microbiology  

Edition 2022-03
Original language German , English
Price from 42.10 €
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