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Norm [AKTUELL]

BS EN ISO 34101-3

Nachhaltige und rückverfolgbare Kakaobohnen Anforderungen für die Nachverfolgbarkeit
Ausgabe 2019-06-12

Norm [AKTUELL]

BS EN ISO 34101-4

Nachhaltiger und rückverfolgbarer Kakao Anforderungen für Zertifizierungsprogramme
Ausgabe 2019-06-13

Norm [AKTUELL]

UNE 34101

Fruit and vegetable juices. Determination of the stable carbon isotope ratio (13C/12C) in the pulp of fruit juices. Method using isotope ratio mass spectrometry.
Ausgabe 2022-01-19

Norm [AKTUELL]

UNE-EN ISO 34101-1

Sustainable and traceable cocoa - Part 1: Requirements for cocoa sustainability management systems (ISO 34101-1:2019)
Ausgabe 2020-07-29

Norm [AKTUELL]

UNE-EN ISO 34101-2

Sustainable and traceable cocoa - Part 2: Requirements for performance (related to economic, social and environmental aspects) (ISO 34101-2:2019)
Ausgabe 2020-07-29

Norm [AKTUELL]

UNE-EN ISO 34101-3

Sustainable and traceable cocoa - Part 3: Requirements for traceability (ISO 34101-3:2019)
Ausgabe 2020-03-18

Norm [AKTUELL]

UNE-EN ISO 34101-4

Sustainable and traceable cocoa - Part 4: Requirements for certification schemes (ISO 34101-4:2019)
Ausgabe 2020-03-18

Norm-Entwurf [VORBESTELLBAR]

DIN EN ISO 19152-2

Geoinformation - Land Administration Domain Model (LADM) - Teil 2: Erfassung von Grundeigentum (ISO/DIS 19152-2:2024); Englische Fassung prEN ISO 19152-2:2024
Ausgabe 2024-05

Norm [AKTUELL]

DIN EN ISO 14020

Umweltaussagen für Produkte und deren Programme - Grundsätze und allgemeine Anforderungen (ISO 14020:2022); Deutsche Fassung EN ISO 14020:2023
Ausgabe 2023-07

Technische Spezifikation

DIN ISO/TS 26030

Gesellschaftliche Verantwortung und nachhaltige Entwicklung - Leitfaden zur Anwendung der ISO 26000:2010 in der Lebensmittelkette (ISO/TS 26030:2019)
Ausgabe 2022-06