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BS EN ISO 34101-3
Nachhaltige und rückverfolgbare Kakaobohnen Anforderungen für die Nachverfolgbarkeit
Ausgabe
2019-06-12
BS EN ISO 34101-4
Nachhaltiger und rückverfolgbarer Kakao Anforderungen für Zertifizierungsprogramme
Ausgabe
2019-06-13
UNE 34101
Fruit and vegetable juices. Determination of the stable carbon isotope ratio (13C/12C) in the pulp of fruit juices. Method using isotope ratio mass spectrometry.
Ausgabe
2022-01-19
UNE-EN ISO 34101-1
Sustainable and traceable cocoa - Part 1: Requirements for cocoa sustainability management systems (ISO 34101-1:2019)
Ausgabe
2020-07-29
UNE-EN ISO 34101-2
Sustainable and traceable cocoa - Part 2: Requirements for performance (related to economic, social and environmental aspects) (ISO 34101-2:2019)
Ausgabe
2020-07-29
UNE-EN ISO 34101-3
Sustainable and traceable cocoa - Part 3: Requirements for traceability (ISO 34101-3:2019)
Ausgabe
2020-03-18
UNE-EN ISO 34101-4
Sustainable and traceable cocoa - Part 4: Requirements for certification schemes (ISO 34101-4:2019)
Ausgabe
2020-03-18
DIN EN ISO 19152-2
Geoinformation - Land Administration Domain Model (LADM) - Teil 2: Erfassung von Grundeigentum (ISO/DIS 19152-2:2024); Englische Fassung prEN ISO 19152-2:2024
Ausgabe
2024-05
DIN EN ISO 14020
Umweltaussagen für Produkte und deren Programme - Grundsätze und allgemeine Anforderungen (ISO 14020:2022); Deutsche Fassung EN ISO 14020:2023
Ausgabe
2023-07
DIN ISO/TS 26030
Gesellschaftliche Verantwortung und nachhaltige Entwicklung - Leitfaden zur Anwendung der ISO 26000:2010 in der Lebensmittelkette (ISO/TS 26030:2019)
Ausgabe
2022-06